Flinders Ranges NP

Werkcode: 369 721 Kopieer de werkcode

Joke Beers-Blom profielfoto Flinders Ranges is een fantastisch nationaal park in de deelstaat South Australia.

Dit werk wordt aangeboden door Joke Beers-Blom

Ik ben freelance auteur van fotografie boeken en aanverwante onderwerpen. Ook fotografeer ik freelance, favoriete onderwerpen: landschap, natuur, architectuur en productfotografie.I'm a freelance author of photography books and freelance photographer. Specialities: landscape, nature, architecture and product photography.

Meer weten over Joke Beers-Blom?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Brigitte
Nederland
5 / 5

Werkelijk prachtig. Wist niet dat er zo mooi gedrukt kon worden. Ga zeker nog n grote bestellen. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Christi
Nederland
4 / 5

Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Jose Tijssens
Nederland
5 / 5

We hebben 2 hele mooie canvas schilderijen gekocht en ze zijn prachtig. Hadden ons wel in 1 schilderij vergist qua grootte maar konden hem gelukkig op een andere plek hangen. Maar ze zijn heel erg mooi en goed afgeleverd.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Elly
Nederland
5 / 5

helemaal top, ben ontzettend blij met mijn kunst
Vond het moeilijk om een keuze te maken, zoveel mooie dingen om uit te zoeken. Levering was vlot. toen mijn zoon de eerste "foto" uitpakte werd hij even stil. Hij vond hem heel erg mooi. Lijsten zijn ook mooi. Al met al een zeer tevreden klant die zeker vaker zal bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
André Bogers
Nederland
5 / 5

Super
Top kwaliteit een prima print boven verwachting. Maar ook netjes en degelijk ingelijst met ophang systeem. Ben super content zeker een aanrader. Ik heb een bestelling geplaatst bij een concurrent. Kan er niet aan tippen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Nol
Nederland
5 / 5

Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
E
Nederland
5 / 5

Supersnel!
Meteen dezelfde dag werd mijn bestelling geprint, supersnel! Het behang zag er geweldig uit, zelfs van dichtbij haarscherp. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik denk al na over welke muur ik ook nog wil behangen met een werk aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Anita
Nederland
5 / 5

Goede service en kwaliteit en een fijn contact.
Schilderij canvas voor de woonkamer gekocht. We wilde een afwijkende maat. Fijn. Contact en goed advies gekregen. Schilderij ziet er prachtig uit. Mooie kwaliteit ook. Wij zijn er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Peter
Nederland
4.5 / 5

Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
P de bode
Nederland
4.5 / 5

Geweldig
Heel moeilijk om een keuze te maken,de grote en passend bij de kleur van de achtergrond Wij waren heel blij met jullie hulp Hartelijk dank hiervoor

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Helma van Kooten
Nederland
5 / 5

Heel tevreden met het bestelde kunstwerk. Goede kwaliteit en op tijd geleverd. Mocht je twijfelen, doe dat maar niet, het is zo mooi!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Kees Vermeer
Nederland
5 / 5

De aangegeven levertijd van een week klopte perfect, alleen jammer dat dag van levering en tijd niet werden doorgegeven. De canvas doeken met afbeelding voldoen geheel aan onze verwachting en daar zijn we erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Flinders Ranges NP van Joke Beers-Blom op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden